Middenmeer, 26 september 2014

 

Siesoo Hairstudio haalt 1000 op voor Stichting Haarwensen

 

Eindelijk was het zover: Middenmeerse papas gingen op les bij de dames van Siesoo Hairstudio. Geen scheve paardenstaarten meer voor hun dochters, maar keurig ingevlochten haren. Het lesgeld - 10 per papa gaat naar Stichting Haarwensen. Het aanwezige zangduo BL!TZZ verkocht lootjes waarmee de Helderse Andy de Ronde een optreden heeft gewonnen. Ook deze opbrengst gaat naar het goede doel.

 

Er waren vier dapperen die hun lange haren lieten afknippen voor het goede doel. Zo ook de 35-jarige Ralf Janse. Hij liet speciaal voor Stichting Haarwensen zijn haar groeien. In totaal is er door de lootjesverkoop, het haren vlechten en donaties een bedrag opgehaald van €938,50. Siesoo Hairstudio heeft dit bedrag aangevuld tot €1000.

 

Annalies Strobos-Hiemstra, eigenaresse van Siesoo Hairstudio: „Het was een groot feest met muziek, lekkere hapjes en vooral veel gezellige mensen. We hebben er allemaal volop van genoten en zijn trots dat we zo’n mooi bedrag hebben opgehaald. Ik wil iedereen nog even bedanken die hier belangeloos aan mee werkten: zangduo BL!TZZ, Northern Sounds Music, Maaltijdservice HAP, QueenS Fotografie en Lange Letters – tekst en communicatie”

 

Over Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met achttien jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen kosteloos een pruik gemaakt van echt haar kunnen uitzoeken. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de stichting geschonken.

 

 

 

Klik hier voor een LIKE!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: